Konsulenter med bæredygtig erfaring

Vi mener der mangler et fysisk rum hvor formidlingen af bæredygtige materialer, løsninger og principper indenfor byggeriet kan udfoldes.

VORES VISION

Hvis vi som mennesker skal ad en grønnere sti og hvis vi gerne vil leve i sunde boliger, skal byggeriet i langt højere grad omstille sig til bæredygtige og biobaserede principper og materialevalg.

Konventionelt byggeri sviner unødigt og der er behov for at se nye veje hvis vi virkelig skal rykke ved branchens klimaaftryk.

Hos Havnens Hænder arbejder vi hver dag på, at promovere, formidle og sælge langt mere naturligt intelligente og sunde byggematerialer for vores planet og for vores indeklima.

Havnens Hænder vil gerne bidrage til fortællingen om en langt mere bæredygtig og klimavenlig dagsorden for et sundere byggeri.

Vores ekspertiser

Konsulenter

erfaring

Vi har selv arbejdet som håndværkere i mange år. Derfor kender vi til de problemer, som kan opstå i forbindelse

rådgivning

Vi bruger til selv de byggematerialer vi sælger. Vi kan altså hjælpe dig med at vælge de korrekte materialer, og rådgive dig om hvordan du anvender dem bedst muligt.

Bæredygtig vision

Vi stræber efter at forbedre tilgangen til måden vi bygger. Både gennem oplysning og levering af miljøvenlige byggematerialer.

Mikkel Damgaard Nielsen

Konsulent & MureR

Karl Nørgaard

Konsulent & Tømrer

Magnus Henriques

Konsulent & Murer