Overflader

Biobaseret
Diffusionsåbent
Sundt indeklima

Kalk ren-serie

Maling & spartel

REN-serien fra KALK A/S fås som vægmaling, facademaling og spartelmasse. Det er gennemtestet og dokumenteret produkter, som bidrager til et sundere indeklima. Ingen skadelige stoffer som VOC, MI, formaldehydemissioner, mikroplast mv. Et godt alternativ til akryl- og silikatmalinger.

Om produkterne:

REN Vægmaling er en kalkbaseret maling til indendørs brug, som kan anvendes på gips, fibergips, beton, puds og tegl samt på tidligere ”ikke filmdannende” og fastsiddende malebehandlinger. Produktet fremstår med et mat og stofligt udseende i lighed med traditionel kalk og har en naturlig antibakteriel og skimmelhæmmende effekt, der understøtter et sundt indeklima. Diffusionsåben maling (Klasse 1).

REN Facademaling er en kalkbaseret maling til udendørs brug, som kan anvendes på alle ubehandlede mineralske underlag, som på tidligere malebehandlede overflader med fastsiddende gamle malingslag som f.eks. silikatmaling. Produktet fremstår med et mat og stofligt udseende i lighed med traditionel kalk. Diffusionsåben maling (Klasse 1).

REN Spartelmasse er kalkbaseret og velegnet til fuldspartling af hele flader samt spartling af mindre overfladedefekter, reparation af mindre revner/huller eller udjævning af ru overflader. Den kan anvendes udendørs som indendørs. 

Produceret: i EU

Biobaseret
Diffusionsåbent
Sundt indeklima